Apliko ketu : Banesa e paguar dhe vize pune ne Gjermani (DETAJET)

Punëdhënësi më i madh gjerman, aeroporti Fraport, ka njoftuar se punëtorëve të interesuar u ofron pagë vjetore midis 5 mijë dhe 8 mijë euro, shkruajnë mediet gjermane.Punëtorët megjithatë do të duhej të kenë njohuri të gjuhëve gjermane dhe angleze, ku përpos punëtorëve të kualifikuar do të punësojnë edhe punëtorë të pakualifikuar.Aeroporti i Frankfurtit i ka … Continue reading Apliko ketu : Banesa e paguar dhe vize pune ne Gjermani (DETAJET)